Beste ouders

 

Wegens de huidige omstandigheden omtrent het coronavirus krijgen wij enorm veel vragen van jullie over het eventueel doorgaan van activiteiten. Via deze weg willen wij duidelijk stellen dat we de situatie op de voet volgen en dat wij de adviezen van Scouts en gidsen Vlaanderen respecteren. Alle activiteiten kunnen voorlopig zoals gepland doorgaan. Indien jullie onlangs met het gezin in een risicogebied zijn geweest vragen wij jullie wel dit te melden aan de leiding zodat we extra alert kunnen zijn voor signalen. Indien één van de leden tijdens een activiteit ziek zou worden zullen we ook onmiddellijk naar de ouders contacteren om het kind te komen ophalen. Stel dat er iets aan de situatie zou veranderen gaan wij jullie dit ook meedelen via deze weg of andere wegen zoals bv.Facebook.

Specifiek voor de kapoenen en welpen: deze zaterdag hadden wij de kinderfuif van scouts Baardegem op ons programma staan, momenteel wachten wij zelf nog op een antwoord of dit al dan niet doorgaat. Meer nieuws hierover krijgen we normaal gezien deze avond en zullen we dit nieuws zo snel mogelijk aan jullie meedelen.

Indien jullie met nog vragen zitten kunnen jullie altijd de site van Scouts en gidsen Vlaanderen raadplegen of iemand van de leidingsploeg.

 

Stevige linker

De leidingsploeg


Geef een Reactie