Beste ouders, beste leden,

 

We gaan op kamp! En wij hebben er alvast enorm veel zin in!
Het wordt een kamp dat anders zal zijn maar daarom zeker niet minder plezant. We zijn volop bezig met de voorbereidingen om een fijn en vooral veilig kamp in elkaar te steken.

Op dinsdag 09/06 om 20u zullen wij een online-presentatie geven, hierin lichten wij toe hoe het kamp zal verlopen en welke extra maatregelen er genomen worden. Nadien krijgen jullie ook de kans om al jullie vragen op ons af te vuren. De toegangslink en exacte info volgt nog.
In de loop van die week zal er ook een infobrochure op onze site verschijnen. Hierin zullen alle info en de praktische zaken nog eens samengevat worden.

Verder kunnen wij jullie ook al laten weten dat er zaterdag 26/06 (na de groepsuitstap) een inschrijfavond zal plaatsvinden in het Parochiecentrum (onze lokalen). Deze zal rond 18 uur van start gaan. Daarnaast nodigen wij jullie na het inschrijven uit om nog even iets te drinken op het overdekte terras van het Parochiecentrum. Hier zullen ook lekkere verfrissende ijsjes tegen een schappelijk prijsje aanwezig zijn.

Verdere info over daguitstap volgt nog.

Hieronder nogmaals de kampdata:

-Givers: 12-25 juli
-Jonggivers:15-25 juli
-Kapoenen en welpen: 18-25 juli

Een stevige linker,
Groepsleiding Hopduveltjes Meldert


Geef een Reactie